יומן הקפיטן

בשנת 1996 נסע קפיטן לצלם בקובה, התאהב ונשאר. כעבור חמש שנות מגורים, עשרים שנות עבודה וחצי מליון קילומטר, קפיטן היה ועודנו הרוח החיה שמאחורי הטיול לקובה – לגלות את האוצרות הנסתרים, להכיר את האנשים ולהינות מהשפע שהאי מציע.

הוואנה מתחדשת במסעדת שף בעל כוכב מישלן

ברובע מירמאר היוקרתי של הוואנה נפתחה לאחרונה מסעדת שף חדשה בשם NeXo, מבית היוצר של השף Jesus del Cerro שכבר זכה בעבר בכוכב מישלן.

המסעדה שוכנת במלון Memories Miramar Havana שנפתח רק בשנה האחרונה. המלון מארח את המסעדה בתפאורה המדהימה של בנייני הרובע המפוארים. התפריט החדשני מציע שילובים מפתיעים של מסורות וטעמים מהמטבח הקובני המסורתי יחד עם השפעות נוספות מאפריקה, ספרד, דרום אמריקה והקריביים בכלל.

השף, חזוס דל קארו, עתיד לפתוח עוד מספר מסעדות קונספט מיוחדות באיזור הוואנה בשיתוף פעולה עם המלון.

טיפ מקפיטן: בערים הגדולות ישנם סניפים של רשתות מזון מהיר באיכות טובה ומחירים נוחים, השתדלו להמנע מאכילה בדוכני רחוב לא מוכרים. כמובן שלא חייבים לאכול במסעדות יוקרה, יש גם מספר רב של מסעדות וקפטריות בהן ניתן למצוא ארוחת ערב מלאה ומהנה.